Creative College

Het Creative College

Bij het Creative College draait alles om wat er gebeurt op en rondom het podium. Video's opnemen, de techniek verzorgen, een event organiseren óf zelf in de spotlight staan? Ga voor een opleiding in de creatieve sector. Je werkt samen met studenten van verschillende opleidingen aan projecten in binnen- en buitenland.

5 redenen om te kiezen voor het Creative College:

  1. je krijgt alle ruimte om je creativiteit te ontwikkelen.
  2. je maakt deel uit van een hechte community van creatievelingen.
  3. je leert van professionals in de branche.
  4. je werkt aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland.
  5. je krijgt goede begeleiding op maat.

Creative College op de Campus Amersfoort

Ben je nieuwsgierig, creatief en altijd online? Bij de media opleidingen ben je altijd op zoek naar je eigen verhaal en invalshoek. Je onderzoekt, schrijft treffende teksten en maakt bijzondere foto's en video's om jouw doelgroep te raken.

Klinkt dat goed? Bekijk dan onze opleidingen

Creative College in Utrecht

Lijkt het jou fantastisch om festivals te organiseren, camera's en lichtknoppen te bedienen? Of zie jij jezelf schitteren op een podium als danser of acteur? Leer je creativiteit optimaal te benutten in jouw stijl.

Klinkt dat goed? Bekijk dan onze opleidingen

Nieuws

Student Audiovisueel Specialist Job Schaaij wint opnieuw filmprijs

Student Audiovisueel Specialist Job Schaaij heeft met zijn horror short Macabre de Nova filmprijs voor jonge filmers gewonnen. Het is niet de eerste film van de nu derdejaars student van het Creative College die in de prijzen valt. Eerder won hij de publieksprijs én de eerste prijs in de categorie Jong Talent van het Gouds Filmfestival met Anunnaki, ook een korte horrorfilm. Beide films heeft hij met mede-studenten van het college opgenomen. 

Registratie Zomerspektakel Alphen dankzij studenten Creative College

Het Alphense festival Zomerspektakel aan het meer was ook in 2023 een succes voor de bezoekers, mede dankzij de registratie van het event door de professionals van videoproductiebedrijf Viday met studenten van Creative College. Dankzij goede begeleiding vanuit het college en een fijne sfeer is het de afgelopen jaren mogelijk geweest om het festival in beeld te brengen, tijdens en achteraf, met spektakulaire shots van grote artiesten zoals Guus Meeuwis, Chef Special, Anouk, Blof, Snelle, Kraantje Pappie, Direct en Kensington.

Create your legacy met de Hip-Hop Dance opleiding

Op het Creative College bruist het van de energie. Hip-Hop vliegt je om de oren. De dansopleiding is hét grootste mbo-dansplatform in Hip-Hop Dance. Alleen de beste docenten uit het vak geven jou de kans pro te worden in breaking of stand-up.

Hip-Hop Dance opleiding Creative College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: