Samenwerken met het Creative College

Het Creative College werkt graag samen met organisaties aan levensecht onderwijs. Onze studenten leveren in de culturele sector graag een bijdrage om zo hun kennis in de praktijk toe te kunnen passen. 

Collegebrede samenwerkingen: Cross-over projecten

We werken graag samen met organisaties waar studenten van onze verschillende opleidingen samenwerken aan project, de zogenaamde cross-over projecten. Zo gaan er bijvoorbeeld jaarlijks studenten van de opleidingen Audiovisueel Specialist, Allround Podium- en Evenemententechnicus en Event Manager mee naar Frankrijk voor de Tour du ALS. Zij verzorgen de coördinatie, opbouw achter de schermen en maken videoverslagen van het event.

Academie voor Theaterperformance

De Academie voor Theaterperformance werkt samen met verschillende initiatieven en cultuurpodia in Utrecht. Daarnaast werken we samen met Aniba aan de ‘Aniba Academy’. Binnen deze module krijgen studenten les in verschillende aspecten van het theatervak in de leisure branche met als bijpassende praktijkopdracht de uitvoering van een Family Game Show. Vervolgens kunnen deze studenten dan via Aniba een stage volgen bij een attractiepark. 

De Dansopleiding

Evenementenorganisatie

Vanuit ons leerwerkbedrijf Eventory werken studenten onder begeleiding aan opdrachten vanuit het werkveld. Studenten Event Manager doen vanaf jaar 1 al ervaring op achter de schermen bij verschillende evenementen bij regionale, nationale én internationale projecten.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: