Samenwerken met het Creative College

Het Creative College werkt graag samen met organisaties aan levensecht onderwijs. Onze studenten leveren in de culturele sector graag een bijdrage om zo hun kennis in de praktijk toe te kunnen passen. 

College-brede samenwerkingen/Cross-over projecten

Het Creative College werkt samen met verschillende organisaties om binnen het college cross-over projecten van verschillende opleidingen mogelijk te maken. Zo gaan er bijvoorbeeld jaarlijks studenten van de opleidingen AV, Podium- en Evenemententechniek en Evenementenorganisatie mee naar Frankrijk voor de Tour du ALS. Zij verzorgen de coördinatie, opbouw achter de schermen en maken videoverslagen van het evenement.

Academie voor Theaterperformance

De Academie voor Theaterperformance werkt samen met verschillende initiatieven en cultuurpodia en Utrecht. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld vanaf september 2019 samengewerkt met Aniba aan de ‘Aniba Academy’. Binnen deze module krijgen studenten les in verschillende aspecten van het theatervak in de leisure branche met een bijpassende praktijkopdracht, de uitvoering van een Family Game Show. Vervolgens kunnen deze studenten dan via Aniba een stage volgen bij een attractiepark.   

De Dansopleiding

Evenementenorganisatie

Vanuit ons leerwerkbedrijf Eventory werken studenten onder begeleiding aan opdrachten vanuit het werkveld. Studenten evenementenorganisatie doen vanaf jaar 1 al ervaring op achter de schermen bij verschillende evenementen bij regionale, nationale én internationale projecten.

Nederlandse Pop Academie

De Nederlandse Pop Academie werkt samen met verschillende poppodia in Utrecht. Daarnaast organiseert de opleiding verschillende projecten met dB’s, waar deze tevens vaste oefenstudio’s heeft. Studenten van onze artiestenopleidingen worden begeleid vanuit de Creative Box

Bedrijfsopleidingen bij het Creative College

Op zoek naar mogelijkheden om uw medewerkers bij te scholen?Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland biedt klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende stap willen zetten. Voor incompany trainingen vindt u in Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland een zeer professionele partner. Op basis van een gedegen analyse van uw vraagstelling en een professionele intake met uw bedrijf zijn wij in staat om uw professioneel te trainen en op te leiden. 

Met onze gecertificeerde opleidingen kunt u bovendien soms in aanmerking komen voor interessante financiële regelingen. Dat maakt een investering in een bedrijfsopleiding van ROC Midden Nederland een slimme investering. Uw mensen zijn het waard! Ben u op zoek naar bedrijfsopleidingen, bekijk de mogelijkheden Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: