Stem nu op Team NPAC voor de BUMA NL Snelkookpan wedstrijd

Inzending NPAC

Ook dit jaar doet De Nederlandse Popacademie (NPAC), onderdeel van Creative College, mee aan de BUMA NL Snelkookpan. Dé wedstrijd voor aanstormend talent. De inzending van dit jaar heet Non Stop, een Nederlandstalig nummer in de categorie Urban.

In een deelnemersveld van professionals, is NPAC de enige deelnemer betrokken vanuit een opleiding. En hoewel meedoen al super leuk en leerzaam is, zou winnen helemaal mooi zijn. Het team met het winnende liedje ontvangt van Sena Performers een geldprijs van €3.000,- waarmee een professionele studio-opname gemaakt kan worden. Help jij Team NPAC naar de overwinning? Breng dan nu je stem uit. Stemmen kan tot donderdag 8 oktober 12.00 uur.

NPAC winnaars 2019 Sterrenstof brengt succesvolle debut-single uit
In 2019 was Team NPAC de winnaar van de BUMA NL Snelkookpan. De 3 winnende studenten van vorig jaar vormen de groep Sterrenstof en hebben onlangs hun debuut-single Mamacita Rosalia uitgebracht met bijhorende videoclip voor het grote label Cloud 9. In twee weken heeft Sterrenstof al 30.000 streams op Spotify en 20.000 views op Youtube! Check het nummer hier.

 

5 oktober 2020
Creative College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: