Internationale theatershow van studenten was een succes

Etoile 2021

Vrijdag 22 oktober 2021 was de eerste uitvoering van het project Etoile Internationaal, een uitwisseling tussen studenten van het Creative College en studenten van de Italiaanse school D’arzo en de theateracademie ITAF. Samen met docenten hebben de studenten uit beide landen de voorstelling 'With your words' geschreven, geproduceerd en uitgevoerd. De voorstelling was te zien in het ZIMIHC Theater Zuilen in Utrecht. Alles bij deze productie werd door studenten vanuit Creative College verzorgd, te denken aan dans, acteerwerk, licht & geluid, video en de (evenementen)organisatie.

Ervaring van Bing Lammerts van Bueren  – student Academie voor Theaterperformance

"Etoile heeft mij een geweldige ervaring meegegeven. Door drie dagen zo intensief samen te werken met een groep mensen die je nog niet kent, zorgt voor veel verbinding. In het begin zag je dat iedereen naar zijn eigen groepje trok, maar na de voorstelling waren we echt één groep. Het was heel fijn om gelijk in het diepe te springen en aan de slag te gaan met een voorstelling. Ik ben heel trots op iedereen die mee deed en heel tevreden over ons eindresultaat!"

Aan het einde van het project is er een selectie gemaakt van onze studenten die dit schooljaar mee mogen naar Italië voor een uitvoering daar. Bij de uitvoeringen in Italië zullen ook nog studenten geselecteerd worden vanuit het Horeca & Toerisme College en Beauty College.

UP: Haal meer uit jezelf!
Etoile Internationaal is een excellentieprogramma van UP, het excellentieprogramma van ROC Midden Nederland. Onder UP vallen alle extra programma's die verdeeld zijn in vier pijlers: verdieping in je vakgebied, research and development, vakwedstrijden en internationalisering!

Bekijk de voorstelling With Your Words online

Benieuwd naar de voorstelling With Your Words? Bekijk de videoregistratie hier!

1 november 2021
Creative College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: