Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Creative College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

CDK crew
17 december 2018
Creative College
ROC Midden Nederland

Dansers behalen eervolle tweede plek in tv-programma Dance as One

Het waren spannende weken voor tweedejaarsstudent Romany, derdejaarsstudenten Bas en Ivy en docent Jowha van het Creative College. Ze maken deel uit van dancecrew ‘CDK’ en hebben het ver geschopt in het SBS tv-programma Dance As One. Afgelopen zaterdag behaalden ze tijdens de finale een eervolle tweede plek.

Afbeelding

Aeham
13 december 2018
Creative College
ROC Midden Nederland

Wereldberoemde pianist uit Syrië geeft gastlessen

Aeham Ahmad, 'de pianist van Yarmouk', bezoekt volgende week het Creative College. Hij zal improvisatielessen gaan geven aan een mix van studenten van NPAC en HKU Utrechts Conservatorium. Aeham is op uitnodiging van Residenties in Utrecht sinds dit jaar een langdurige verbinding aangegaan met de stad Utrecht. In september was hij hier al en liet zien dat hij als geen ander mensen kan verbinden door muziek, storytelling, improvisatie en door te spelen met de muziektradities van west en oost.

Afbeelding

Dinnershow flyer
12 december 2018
Creative College
ROC Midden Nederland

Laat je verrassen tijdens de dinnershow van het Creative College

Kun je niet wachten totdat het Kerst is? Kom dan volgende week naar de dinnershow van het Creative College! Laat je verwennen met heerlijk eten en geniet van spetterend entertainment. Zo kom je zeker snel in de feestdagensfeer!

Afbeelding

Geld
10 juli 2018
Automotive College
Beauty College
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Creative College
Gezondheidszorg College
Horeca & Toerisme College
ICT College
Media, ICT & Design college
Sport College
Tech College
Veiligheid & Defensie College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Handreiking schoolkosten

Vanochtend zijn er berichten in de media verschenen over een aantal voorgenomen beleidsmaatregelen van de Minister van OCW. Hierin staat dat de Minister overeenstemming bereikt heeft met JOB (Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs) en de MBO Raad over de 'Handreiking schoolkosten' met in het 'Servicedocument Schoolkosten' 16 afspraken over o.a. basisuitrusting school en onderwijsbenodigdheden.

Afbeelding

Aeham Ahmad, de pianist van Yarmouk, bij Creative College
21 maart 2018
ROC Midden Nederland
Creative College

Aeham Ahmad, de pianist van Yarmouk, bij Creative College

Aeham Ahmad, de pianist van Yarmouk, was maandag 12 maart te gast bij het Creative College. Ahmad is de toekomstige resident van Residenties in Utrecht. Samen met studenten van Sound design hebben ze besproken hoe hij als resident kan samenwerken met onze studenten. Het bezoek was zowel voor het Creative College als voor Ahmad heel inspirerend. Eric Holtman, directeur Creative en MID College, is lid van Residenties in Utrecht.​

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: