Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Creative College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

Afbeelding

Feest van de techniek in actie
1 november 2018
ROC Midden Nederland
Automotive College
Bouw & Interieur College
Creative College
ICT College
Tech College

Scholieren enthousiast maken voor techniek

In een tijd waar robots de overhand nemen en technologie in een enorme sneltrein zit, is het belangrijk dat scholieren enthousiast worden voor een technische opleiding. Om dat voor elkaar te krijgen, houdt TechNet Utrecht in samenwerking met verschillende bedrijven, MBO instellingen, opleidingsbedrijven en -fondsen voor de 5e keer het Feest van de Techniek. Een Expo voor eerstejaars scholieren waar zij uiteenlopende facetten van techniek en ICT kunnen ontdekken. De Expo is van 5 tot en met 9 november 2018 in het CAB-gebouw in Utrecht.

Afbeelding

Etoile
1 november 2018
Creative College
ROC Midden Nederland

Studenten schitteren als sterren in het theater

Vorige week vond er een bijzondere voorstelling plaats in het ZIMIHC theater Zuilen. Etoile presenteerde er een coproductie van Italië en Nederland waarin naast de buitenlandse cast ook studenten van ACT en De Dansopleiding waren te zien.

Afbeelding

Todd Helder tekent deal
19 oktober 2018
Creative College
ROC Midden Nederland

NPAC student tekent deal en opent voor Martin Garrix op ADE

DJ/producer Todd Helder (Frank van den Eijkel) opent vanavond de officiële show van Martin Garrix tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Hij zal gaan draaien in een uitverkochte RAI met in de line-up diverse artiesten waaronder Garrix zelf en DJ Brooks (voormalig student Thijs Westbroek).

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: