Nieuwsoverzicht

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl

Twitter

Praat met ons mee via ons twitteraccount

Afbeelding

Lessen starten 9.30 uur
11 december 2017
Automotive College
Beauty College
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Creative College
Gezondheidszorg College
Facility, Horeca & Travel College
ICT College
Media, ICT & Design college
Sport College
Tech College
VAVO Lyceum
Veiligheid & Defensie College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Dinsdag 12 december starten de lessen om 9.30 uur

Op dinsdag 12 december starten de lessen om 9.30 uur. Dit heeft het College van Bestuur besloten zodat studenten en medewerkers voldoende tijd hebben om veilig naar school te komen. De rest van de dag is er dus gewoon les.

De open avond op 12 december gaat ook gewoon door. Van 18.00 tot 21.00 uur zijn alle locaties open voor toekomstige studenten en hun ouders. 

 

Afbeelding

Chantal Jansen overvalt studente Creative College
7 december 2017
Creative College
ROC Midden Nederland

Chantal Jansen overvalt studente Creative College

Wil je zien hoe onze studente Kim Vianen, opleiding Performer (Theater) van het Creative College, helemaal perplex staat als ze op school "overvallen" wordt door haar vader Rob en presentatrice Chantal Jansen? Kijk dan vanavond om 19.50 uur naar het RTL 4 programma Onvergetelijke Feestdagen.

Afbeelding

Robin Kikkert en Noa Hartog poseren samen op het podium bij het MBO Ambassadeursgala 2017
24 november 2017
Creative College
Gezondheidszorg College
Facility, Horeca & Travel College
ROC Midden Nederland

Trots op onze studenten bij het MBO Ambassadeursgala 2017

Op 23 november vond het jaarlijkse MBO Ambassadeursgala plaats, georganiseerd door de MBO Raad en SBB. Na een spannende aanloop naar de finale werd hier de nieuwe Landelijke MBO Ambassadeur 2017 eindelijk bekend gemaakt. Het gala was de feestelijke afsluiting van de Dag van het MBO, in theater Orpheus in Apeldoorn.

Afbeelding

Suzanne Staal, directeur Facility, Horeca & Travel College, Joost Kok en Dennis Dercksen, Stadsschouwburg Utrecht, Paul van Maanen, voorzitter CvB ROC Midden Nederland, Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg, Eric Holtman, directeur Creative College proosten op de verlenging van het samenwerkingsovereenkomst
16 november 2017
Creative College
Facility, Horeca & Travel College
ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland en Stadsschouwburg Utrecht verlengen samenwerking

Stadsschouwburg Utrecht en ROC Midden Nederland hebben op 15 november hun samenwerkingsovereenkomst verlengd voor een periode van drie jaar. Het convenant werd ondertekend in het leerrestaurant van het Facility, Horeca & Travel College, een van de 13 kleinschalige mbo-colleges van ROC Midden Nederland. Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg Utrecht, en Paul van Maanen, voorzitter College van Bestuur, tekenden namens beide partners.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: