Eventory

Eventory is hét evenementenbureau van ROC Midden Nederland van en door studenten van drie colleges; Business & Administration CollegeCreative College en Horeca & Toerisme College. Het onderwijs staat centraal, multidisciplinair en op alle mbo-niveaus. Bij het Creative College werken we voortdurend samen met het bedrijfsleven. Onze studenten zijn o.a. te boeken door festivals/poppodia en evenementenorganisaties. Wij werken graag met u samen.

Leer- werkomgeving

Eventory is een leer- en werkomgeving waar studenten kennis en ervaring opdoen rechtstreeks met interne en externe opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers komen uit de zakelijke markt, het onderwijs, horeca en hospitality, de creatieve en culturele sector en dienstverlening.

Samenwerken

Bij Eventory werken de studenten samen met en tussen verschillende disciplines om gezamenlijk tot kwalitatief hoge producten te komen. Daar worden ‘dingen’ gemaakt die aansluiten op de wensen, behoeften, verwachtingen en eisen van onze opdrachtgevers in onze school, maatschappij en de arbeidsmarkt.

Meer weten?

Eventory is events, dienstverlening, studenten, organisatie, creativiteit, gastvrijheid, zakelijk, representatief, dynamisch, veelzijdig, jong, leergierig en enthousiast. Wil je meer van ons weten dan zien we graag je mail tegemoet op eventory@rocmn.nl. Graag tot ziens op het volgende event.