Audities Creative College

De audities gaan door met inachtneming van de coronarichtlijnen. Meld je dus vooral aan voor jouw opleiding!

In de wereld van theater en dans zijn audities vanzelfsprekend. Een auditie is eigenlijk een soort sollicitatie. Bij de auditie kijken we samen met jou of je geschikt bent voor de opleiding.

Iedereen mag auditie doen. Het maakt niet uit of je veel, weinig, of geen ervaring hebt. Je houdt natuurlijk wel van theater of dans. En je moet het leuk vinden om intensief met anderen samen te werken om een mooie voorstelling te maken. Om auditie te kunnen doen moet je je eerst aanmelden voor een van de Performing Arts opleidingen. De auditie bestaat vaak uit meerdere rondes. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de auditie en meer informatie. 

AUDITIEDAGEN 2021 Academie voor Theater Performance

De aanmeldingen voor het schooljaar 21-22 staan deze zomer nog open. Na de zomer wordt gekeken of er voldoende animo is om eind augustus / begin september nog een extra auditie te houden. Je wordt daarover t.z.t. geïnformeerd.

Klik hier voor meer informatie over de theateropleiding.

 

AUDITIEDAGEN 2021 Dansopleidingen

De aanmeldingen voor het schooljaar 21-22 staan deze zomer nog open. Na de zomer wordt gekeken of er voldoende animo is om op 1 september 2021 nog een extra auditie te houden. Je wordt daarover t.z.t. geïnformeerd.

Hier vind je meer informatie over onze dansopleidingen.

 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: