Audities ACT & De Dansopleiding

In de wereld van theater, dans en muziek zijn audities vanzelfsprekend. Een auditie is eigenlijk een soort sollicitatie. Bij de auditie kijken we samen met jou of je geschikt bent voor de opleiding zodat je straks de juiste opleiding volgt.
Iedereen mag auditie doen. Het maakt niet uit of je veel, weinig, of geen ervaring hebt. Je houdt natuurlijk wel van theater, dans of muziek. En je moet het leuk vinden om intensief met anderen samen te werken om een mooie voorstelling te maken.

  • Let op! Bij De Dansopleiding zijn er geen plekken meer voor het nieuwe schooljaar. Via de onderstaande tools kun je wel eventueel op de wachtlijst worden gezet, mogelijk wordt er in augustus nog een na-auditie gehouden. Geef je op via deze pagina: Auditie De Dansopleiding
  • Voor de Academie voor Theaterperformance (ACT) kun je nog wel kans maken op een plek. Geef je op voor één van de twee komende audities via deze pagina: Auditie  Academie voor Theater Performance (ACT) (klik op 'aanmelden Utrecht').

Extra auditie ACT

Goed nieuws! De Academie voor Theaterperformance heeft nog een aantal leerplekken over. Geef je snel op voor één van onze extra audities en wie weet sta je aan de voet van een carrière in de spotlight!

Datum: vrij 13/7 of vrij 24/8
Tijd: 13:00-17:00 uur
Locatie: Creative College
Adres: Brandenburchdreef 20 te Utrecht
Dresscode: Makkelijke kleding

flyer
Wil je meer informatie over de opleiding, neem dan contact op met:
Dhr. Richard Molenschot, r.molenschot@rocmn.nl of (030) 754 63 77.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: