Creative College Utrecht

Wil je stralen op het podium of werk je graag achter de schermen? In de creatieve sector draait het om talent en creativiteit. Daarnaast zijn doorzettingsvermogen, ondernemer­schap en techniek belangrijk. Het Creative College beschikt over uitstekende faciliteiten, professio­nele studio’s, danszalen en apparatuur. Je krijgt les van betrokken docenten uit de praktijk en werkt samen met studenten in projecten. Je onderneemt, werkt en leert in de praktijk van de entertainmentindustrie. Het Creative College heeft veel contacten in de creatieve industrie en goede stageplekken zowel in Nederland als internationaal.

Werken aan echte opdrachten

Op het Creative College werk je voortdurend aan echte opdrachten. Onze studenten worden geboekt door marktpartijen als festivals/poppodia en evenementenorganisaties. Ook werk je in (internationale) projecten samen met studenten van andere opleidingen van het Creative College. Zo bouw je tijdens je opleiding al aan een professioneel netwerk en aan de ontwikkeling van een aansprekend en breed portfolio.

Opdrachten krijg je via:

  • Creative Box, het agency van het Creative College. De Creative Box vertegenwoordigt een breed scala aan artiesten van De Dansopleiding en van de Academie voor Theaterperformance.
  • Eventory, het evenementenbureau van ROC Midden Nederland.
  • Co-creaties met relevante partijen.
Op stage bij Kunstbende

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: